+420 703 404 004
petr@pribehrajske.cz

Kybernetická bezpečnost pro neajťáky

IT pro ty, co umí hlavně jiné věci

Kybernetická bezpečnost pro neajťáky

Po zhruba třech měsících, které uplynuly od doby, kdy jsem poprvé vylezl za mikrofon a odprezentoval Kybernetická bezpečnosti pro nejaťáky, se mi to myslím podařilo docela vyladit. Na poslední konferenci CEDEGu v Mikulově, kde jsem přednášel, měla docela dobrý ohlas. Dokonce jsem zaznamenal jednu stopu, že i u některých kolegů to padlo na úrodnou půdu.

Zapracoval jsem do ní některé připomínky a podněty z této akce, lehce pozměnil pořadí některých slajdů a věřím, že to tomu pomohlo. Ubral jsem na nadsázce a více přidal na vážnosti, která se k danému tématu hodí.

Věřím, že je to nyní opravdu srozumitelné a snadno uchopitelné a že Vám to pomůže zvýšit povědomí o kybernetické bezpečnosti ve Vaší organizaci. Takže pokud se tímto tématem chcete, nepíšu musíte, protože musí, resp. měli by všichni, ve Vaši organizaci zavést systém řízení kybernetické bezpečnosti, rád Vás uvidím na webináři na toto témá, který se koná 15. 8. v 14 hodin.

Odkaz pro přihlášení Vám pošlu po registraci, uvedené níže.

Rozšířená verze se nazývá Školení kybernetické bezpečnosti pro neajťácký management. To je mírně zpoplatněné, ale myslím, že se to vyplatí. Je to mírně obsáhlejší, avšak stále srozumitelné. Pokud na tuto akci dostanete někoho z vrcholového vedení, tak si může splnit jednu z připravovaných povinností připravovaného nového zákona o kybernetické bezpečnosti, konkrétně §5 – Povinnost vrcholového vedení Vyhlášky o nižších povinostech.




    Pole označená hvězdičkou jsou povinná.